Housing


Veel bedrijven zijn tegenwoordig afhankelijk van het al dan niet functioneren van ICT. Werkt er iets niet, dan ligt het bedrijf zo goed als plat. Daarom moet uw ICT gewoon goed geregeld zijn.

Kiest u voor een externe server bij een datacenter, dan kiest u voor zekerheid. Datacenters zijn speciaal ingericht om de omstandigheden voor servers zo optimaal mogelijk te laten zijn. Er is altijd stroom, internetverbinding en koeling. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd bereikbaar is, of het nu een ERP-applicatie of een webshop is. Thuiswerkers kunnen altijd inloggen en u hoeft als ICT’er niet wakker te liggen wanneer de router op de zaak storing geeft.

datacenter

Replicatie: een externe schaduwomgeving


Datacenters worden ook wel gebruikt om replicaties te draaien. Uw bedrijf beheert dan zelf de ICT. Gelijktijdig draait in het datacenter een schaduwomgeving. Op deze manier hebt u altijd een real time back-up achter de hand.

Veiligheid en bereikbaarheid gegarandeerd


De datacenters die wij aanbevelen garanderen allemaal de hoogste veiligheid en bereikbaarheid. Als u geautoriseerd bent, hebt u altijd toegang tot de servers. Daarbij kunt u altijd een beroep doen op onze professionele ondersteuning.

De datacenters beschikken over een Tier 2/3 (TIA942) standaard en werken zo energiezuinig als mogelijk. De capaciteit is schaalbaar, zodat u flexibel kunt omgaan met uw ICT.

Meer weten?


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Weten wat Atlantis Data voor u kan doen?

Wij adviseren u graag over uw digitale werkplek.