Internet


Traag internet? Instabiele verbinding? Wifi die telkens wegvalt? Het zijn bekende problemen waar geen enkel bedrijf op zit te wachten. De service die providers op dit gebied bieden, houdt vaak op bij een controle van de eigen systemen. Is daar geen mankement te vinden, dan wordt het gezien als ‘uw probleem’.

Atlantis Data kijkt verder. Wij brengen het totaalplaatje in beeld om te achterhalen waar uw problemen met het internet vandaan komen. Is het de bekabeling? Staan er instellingen niet goed? Of schiet de router tekort doordat er simpelweg teveel mensen gebruikmaken van het internet?

Als we het probleem in kaart hebben gebracht, adviseren wij u graag over de oplossingen en mogelijkheden. Die we uiteraard ook voor u implementeren. U hebt er geen omkijken naar en uw internet werkt zoals het hoort: snel en zonder onderbreking.

overal goed internet op de werkvloer

Atlantis Data gaat verder dan de voordeur


Kiest u voor Atlantis Data, dan kiest u voor service. De voordelen van Atlantis Data op een rij:

  • Wij regelen uw internet van de bekabeling tot aan goed werkend internet op elk device.
  • Wij onderhouden alle contacten met de provider(s).
  • We zorgen indien gewenst ook voor de betaling van de facturen.
  • Zijn er problemen, dan lossen wij ze voor u op.
  • Doordat wij maatwerk leveren, betaalt u nooit teveel.

Voor elke situatie een passende oplossing


Voor elk bedrijf regelen wij internet op maat. Afhankelijk van uw wensen en de locatie kan dit een glasvezelverbinding zijn, een DSL/coax-verbinding, een straalverbinding of een 4g-verbinding. Voor alle verbindingen kunnen we zowel bekabeld als draadloos internet voor u realiseren en implementeren. We stoppen dus niet bij de voordeur!

Internet is niet meer weg te denken uit willekeurig welk bedrijf. Snel en betrouwbaar internet staat aan de basis van alle bedrijfsprocessen. Bij Atlantis Data vindt u altijd internet dat bij u past.

Weten wat Atlantis Data voor u kan doen?

Wij adviseren u graag over uw digitale werkplek.