Mobiele telefonie


Met uw zakelijke mobiele telefoon wilt u altijd en overal goed bereikbaar zijn. Maar wat als u op kantoor het beste bereik hebt op het netwerk van provider A, terwijl u thuis alleen ongestoord kunt bellen met het netwerk van provider B? Provider C is op beide plekken acceptabel, maar beduidend duurder. Terwijl uw verkopers zich ook prima zouden redden met de allergoedkoopste bundel van provider D. Dus wat te kiezen?

vertegenwoordiger met goed mobiel bereik

Onze partners


Atlantis Data: zakelijke mobiele telefonie op maat


Herkenbaar dilemma? Atlantis Data heeft de oplossing. Want wij regelen uw zakelijke mobiele telefonie voor u op maat. Op basis van uw wensen, kunnen wij voor u het meest voordelige pakket met optimale bereikbaarheid samenstellen. Indien nodig maken we daarbij gebruik van verschillende providers. Zo weet u zeker dat u altijd goed bereikbaar bent, waar u ook bent.

Uitstekende dienstverlening


Kiest u voor zakelijke mobiele telefonie via Atlantis Data, dan kiest u voor service. De voordelen van Atlantis Data op een rij:

  • Wij onderhouden alle contacten met de provider(s).
  • We zorgen indien gewenst ook voor de betaling van de facturen.
  • Zijn er problemen, dan lossen wij ze voor u op.
  • Doordat wij maatwerk leveren, betaalt u nooit teveel.
  • U bent altijd optimaal bereikbaar.
  • U bepaalt zelf hoeveel belminuten u van te voren inkoopt.
  • U houdt een scherp tarief als u buiten uw bundel belt.
  • U hebt van tevoren een duidelijk overzicht van uw telecomkosten.

Een abonnement dat bij u past


In samenwerking met onze partners Tele2, Ziggo en Vodafone bieden we verschillende abonnementsvormen. Zo kunt u kiezen voor een abonnement met toestel of een sim only. Daarnaast kunnen wij een aantal smartphones leveren. Maakt u liever gebruik van een andere provider? Ook dat kan. Voor alle providers kunnen wij fungeren als gesprekspartner, zodat we u altijd het gewenste abonnement kunnen aanbieden.

Een zakelijk mobiel abonnement omvat zowel spraak- als datacommunicatie. Uw datacommunicatie gaat via 4G. Hiermee beschikt u over snel internet en e-mail op uw mobiel.

Hebt u al eens overwogen om uw mobiele telefoon te koppelen aan uw vaste telefoon? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan


Interesse in een zakelijk mobiel abonnement op maat? Neem dan contact met ons op een maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Weten wat Atlantis Data voor u kan doen?

Wij adviseren u graag over uw digitale werkplek.