Cadeautje

Wij pakken uit met een nieuwe site en leuke acties

Sinds de oprichting van Atlantis Data in 2010 en de lancering van de bijbehorende website, is er een hoop gebeurd. Naast internet en bellen, begonnen we met het aanbieden van dataopslag en introduceerden we een CRM-systeem. We vonden steeds andere manieren om overal goed en snel internet aan te bieden en gingen een partnerschap aan om de veiligheid van data binnen uw bedrijf te kunnen garanderen.

Alle nieuwe diensten vonden een plekje op de oude website, waar uiteindelijk door de bomen het bos niet meer te zien was. Het werd dan ook hoog tijd om hier mee aan de slag te gaan …

We proudly present …

… onze geheel vernieuwde website! Op atlantisdata.nl vindt u al onze diensten overzichtelijk op een rij. Wij zijn er trots op Atlantis Data te kunnen presenteren als zeer complete ICT-specialist. Wij zijn er voor u, onze klant, en hebben ons tot doel gesteld u zo optimaal mogelijk te ontzorgen op ICT-gebied. Onze service stopt dan ook niet bij de voordeur: we zijn pas tevreden als alles werkt en het laatste kabeltje netjes is gelegd.

Bellen en internetten regelen we met onze ogen dicht

In 2010 zijn we begonnen als telecomspecialist. De markt van bellen en internet kent inmiddels geen geheimen meer voor ons. Al uw wensen op telecomgebied kunnen wij realiseren: mobiele telefonie, vaste telefonie – fysiek of in de cloud – en elke mogelijke internetverbinding, van gewone kabel tot satelliet en van vast 4G-internet tot een supersnelle glasvezelverbinding.

Ondernemen was nog nooit zo makkelijk

Dankzij ons partnerschap met PerfectView kunnen wij u ook een CRM-systeem aanbieden. PerfectView, een zeer veelzijdig systeem van Nederlandse bodem, is uw rechterhand waar het gaat om relatiebeheer. Het is te koppelen aan uw huidige systemen, waardoor u op één centrale plek beschikt over al uw klantinformatie. Wel zo efficiënt.

Samen met een andere partner, F-Secure, zorgen we dat alles omtrent de beveiliging van uw digitale apparaten up-to-date is. We kunnen dit op afstand monitoren. Zo heeft u uw handen vrij voor de zaken waar ú goed in bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over malware of virussen.

Wij trakteren op gratis implementatie van onze nieuwste systemen!

Bezoek onze nieuwe website en kijk hoe wij verder kunnen bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Om de lancering van onze nieuwe site te vieren, bieden wij u de implementatie van het CRM PerfectView nu aan voor €250,- (normaal €399,-)!* Wilt u tevens gebruikmaken van het ICT-beveiligingssysteem F-Secure? Dan krijgt u de implementatie van PerfectView en F-Secure zelfs helemaal gratis!* Vraag PerfectView en F-Secure nu aan via info@atlantisdata.nl en profiteer nog deze maand voordelig van het gemak van beide systemen.

Graag tot ziens op atlantisdata.nl!

* Bij bestelling voor ten minste 5 gebruikers. Deze actie is geldig t/m 31-12-2018.