Straalverbinding


Hebt u een bedrijf in een gebied waar nog geen snel (glasvezel)internet voorhanden is? Bij Atlantis Data kunt u terecht voor draadloos breedbandinternet via een straalverbinding. Hiervoor maken we gebruik van de draadloze infrastructuur. Doordat er geen verbindingen aangelegd hoeven te worden, kunnen we dit veelal tegen een lage prijs aanbieden.

straalzender

Hoe het werkt


We maken gebruik van een straalverbinding. Via de zogeheten multipoint-oplossingen kunnen meerdere eindgebruikers aangesloten worden op één systeem. Deze oplossing wordt veelal gebruikt voor de ontsluiting van bedrijventerreinen en woongebieden, waar meerdere eindgebruikers in één keer aangesloten kunnen worden. Via point-to-point leveren we wel tot 2Gb/s.

De voordelen


  • Zeer betrouwbaar.
  • 24/7 gemonitord.
  • Hoge garanties.
  • Lage maandelijkse kosten.
  • In 90% van Nederland leverbaar.

Bewezen betrouwbaarheid


Met onze kennis en ruime ervaring kunnen wij u altijd een passende oplossing aanbieden. Wist u trouwens dat financiële instellingen tussen Londen en Frankfurt een straalverbinding hebben, omdat deze hogere betrouwbaarheid en minder vertraging op de verbinding hebben dan glasvezel?

Neem contact op om te horen wat we voor u kunnen doen.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan


Interesse in een zakelijk mobiel abonnement op maat? Neem dan contact met ons op een maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Weten wat Atlantis Data voor u kan doen?

Wij adviseren u graag over uw digitale werkplek.